ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور | اعتیاد در ۶ تا ۸ درصد مصرف‌کنندگان سیگار‌های الکترونیک ماجرای افشای اطلاعات بیماران در یکی از بیمارستان‌های مشهد چه بود؟ آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس دستگیر شد کشف جسد خون‌آلود مرد جوان در بزرگراه نشت ۱۰ تن قیر مذاب از تانکر حمل قیر در شهرک عسکریه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳)+ عکس دفاع معاون وزیر کار از وضعیت دستمزد کارگران | امیدواریم در طرح همسان‌سازی حقوق، حداقل حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به ۹۰ درصد حقوق کارکنان برسد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران | دولت برای پرداخت بدهی تامین اجتماعی برنامه‌ریزی کرده است پیام مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به مناسبت روز کارگر: مقام کارگر به فرموده رهبر معظم انقلاب دارای قداست است یک کشته و ۲ مصدوم بر اثر تصادف در جاده ماریان به زاک+عکس پلیس محموله ۲۴۷ کیلوگرمی حشیش در مشهد را کشف کرد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) عامل ضرب و شتم شهروندان در یک اتوبوس شهری تهران دستگیر شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) علت تاخیر پرواز مشهد - تهران هواپیمایی چابهار چه بود؟ (۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) وقتی مقتول خواست قاتلش اعدام نشود! خراسان‌رضوی رکورددار حوادث ترافیکی طی هفته گذشته کشف موادغذایی احتکارشده در کاشمر به ارزش بیش‌از ۴.۵ میلیارد ریال پیگیری دادستانی مشهد در خصوص حادثه غرق‌شدگی در یکی از استخرهای این کلانشهر چطور سطح هورمون شادی خود را افزایش دهیم؟
سرخط خبرها

کدام افراد کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند؟

  • کد خبر: ۱۶۶۵۴۱
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۸
کدام افراد کمتر به آلزایمر مبتلا می‌شوند؟
حافظه اغلب با افزایش سن بدتر می‌شود و این بخشی طبیعی از روند پیری است.

به گزارش شهرآرانیوز، نتایج تحقیقات نشان می‌دهد، افرادی که متوجه می‌شوند حافظه‌شان در حال بدتر شدن است، کمتر به بیماری آلزایمر مبتلا می‌شوند؛ بنابراین این نتایج خودآگاهی یک نشانه سالم محسوب می‌شود.

مدت‌هاست که پزشکان گمان می‌کنند افرادی که به نظر می‌رسد از مشکلات حافظه خود بی‌اطلاع هستند، در معرض خطر بیشتری برای زوال عقل قرار دارند، اما این یکی از اولین مطالعاتی است که این مورد را بررسی می‌کند.

محققان دانشگاه مک گیل در مونترال کانادا، داده‌های ۴۵۰ بیمار را که دچار نقص حافظه خفیف بودند، بررسی کردند. تجربه بیماران از حافظه خود با دیدگاه‌های عینی دوستان و خانواده مقایسه شد.

بیمارانی که از مشکلات حافظه خود آگاه نبودند از نظر عصبی وضعیت بدتری داشتند، آنان اختلال متابولیک در مغز و پروتئین‌های آمیلوئید بیشتری داشتند.

دو سال بعد، خطر ابتلا به زوال عقل در بیمارانی که بیشتر از مشکلات حافظه خود بی‌اطلاع بودند، سه برابر شد.

سرژ گوتیه، یکی از محققان این تحقیق گفت: این مورد برای پزشکان کاربرد عملی دارد، افرادی که از مشکلات خفیف حافظه شکایات دارند باید خود را ارزیابی کنند و اطلاعات جمع‌آوری شده از افراد آگاه قابل اعتماد مانند اعضای خانواده یا دوستان نزدیک را در نظر بگیرند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->